Får man tillbaka sina NLY Points vid en retur?

Hej. Min retur har kommit fram till er och jag undrar om jag får tillbaka mina 125 NLY points som jag använde när jag beställde?

Kommentarer

• Hej Victoria!

Om man väljer att returnera alla sina varor hos oss så kommer dina NLY Points självklart bli tillgängliga på ditt konto hos oss igen.

Tänk på att det kan ta upp till 14 dagar för oss att ta emot samt behandla en retur och därefter ytterligare 1-5 arbetsdagar innan NLY Pointsen blir synliga och tillgängliga på ditt konto.

Om man väljer att behålla en eller flera varor vid retur på en beställning där NLY Points använts kan man läsa vidare om hur det fungerar i inlägget nedan:

Dras mina NLY Points av varan jag behåller vid en retur?

Ha en fortsatt fin dag!

Nellie Kundservice
  • Jag har lämnat kläder till backa och jag har inte fått min pengar
    Sera Y
  • Hej Sera!

Vi har tyvärr ingen möjlighet att hantera personliga ärenden via detta öppna forum och får därför be dig kontakta vår kundtjänst här så kommer du få hjälp med ditt ärende.

Under tiden kan du läsa mer om retur och returtider i inlägget nedan:

Retur?

Ha en fortsatt fin dag!
    Jonathan Kundservice