Var är min återbetalning?

Hej! Jag skickade tillbaka en retur till er och har fortfarande inte fått mina pengar tillbaka.

Undrar bara om ni skulle kunna kolla upp vad som har gått fel då jag skickade tillbaka paketet för mer än en månad sen.

Tack!

Kommentarer

• Hej Nellie!

Har man betalt sin beställning via direktbetalning eller med betalkort kommer återbetalningen automatiskt in på samma konto som användes vid ordertillfället. Betalar man med faktura via Qliro sker återbetalningen via dem. Har man då inte hört något från Qliro så går det bra att kontakta dem här!

Ha en kanonfin dag!
    Jonathan Kundservice
  • Hejsan jag har samma problem, som hon som gjorde inlägget, kan inte se att ni satt över pengarna från näst sist jag handlade eller från de jag handlade denna månaden. har heller inte fått ''retur'' mailet som jag brukar få rätt snabbt..
    Nellie N
  • Hej Nellie!

Ibland kan det ta upp till 14 dagar innan en retur har behandlats. Man får en returbekräftelse till den registrerade e-post adressen när vi har mottagit returen. Har man betalt med direktbetalning eller betalkort kommer återbetalningen till samma konto som användes vid ordertillfället inom 1-5 bankdagar från att vi har mottagit returen. Väljer man att betala mot faktura kommer fakturan att justeras när returen har behandlats.

Önskar dig en fortsatt fin dag!
    Jonathan Kundservice