Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kan man få en ny order samt leveransbekräftelse?

Hej Jag råkade trycka bort min leveransbekräftelse som jag fick på mail.  Kan jag få den skickad till min mail igen ? Beklagar extraarbetet.
Cecilia K. T Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Cecilia!

  När jag kikar på din senaste order som gjordes hos oss så kan jag se att den inte ännu har lämnat vårt lager och därför har det inte heller skickats ut någon leveransbekräftelse.

  Orderbekräftelsen kan jag dock självklart se till att skicka ut till dig på nytt och du kommer ha den inom några minuter.

  En order samt leveransbekräftelse skickas alltid ut till den mailadress som är inlagd vid köptillfället men om man på nytt behöver få den/dem skickade till sig är man varmt välkommen att höra av sig här med sitt ordernummer så löser vi det omgående. 

  Ha en fortsatt fin dag!
  Nellie Kundservice
 • Hej Ok, fast jag har fått en leveransbekräftelse på att kappan ska vara på väg i går, så det verkar väldigt konstigt. Kan ni se när den kommer att levereras ? Tycker det verkar skumt att jag i går på annandag påsk fick en leveransbekräftelse, om den ännu inte skickats från ert lager.
  Cecilia K T
 • Hej Cecilia!

  När paketet har börjat behandlas av vårt lager får man ett mail till den registrerade e-postadressen med orderinformation.
  Sedan får man en leveransbekräftelse när paketet har skickats från vårt lager. Där finner man ett kollinummer som man kan spåra hos PostNord.

  Jag ser att ditt paket har behandlats av vårt lager och bör inom kort att skickas från vårt lager.

  Ha en fortsatt fin dag! 
  Linda Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.