Måste man byta till samma värde som första beställningen?

Jag undar om att om man ska byta en vara måste varan vara samma värde som saken som man vill byta till??

Kommentarer

• Hej Yusra!

Man behöver inte byta till en vara som kostar lika mycket.
    Man lägger en ny beställning på hemsidan och kan då själv välja vad man önskar byta till.

Sen när vi har mottagit returen blir man återbetald på samma betalsätt som användes vid ordertillfället. Har man betalt med direktbetalning eller betalkort kommer återbetalningen till samma konto som användes vid ordertillfället inom 1-5 bankdagar från att vi har mottagit returen. Väljer man att betala mot faktura kommer fakturan att justeras när vi har mottagit returen!

Önskar dig en fin dag!