Byte av vara

Hej jag vill byta en klänning som jag redan betalat , ska jag då betala en till gång när jag beställer en ny klänning ?eller hur gör jag mvh tilde
Tilde Mårtensson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej!
    Absolut! Du är varmt välkommen att lägga en ny beställning. Den nya ordern ska betalas som vanligt.

När vi sedan mottager din retur kommer du nämligen bli återbetald för det du returnerat.

Kryssa i byte på din returnota - så blir returavgiften gratis istället för 39 kr.

Ha en jättefin dag 😀
    Erik Kundservice
  • Hej jag fick endast med retur klistermärket och det verkar som jag ska fylla i något papper när jag vill skicka tillbaka/byta varorna? Men ett sånt pallade har jag inte. Hur gör jag då?
    Elin
  • Hej!

Absolut. Det har nyligen uppdaterats och registreringen sköts numera online:

Logga in på vår hemsida, klicka på mina köp, välj aktuell order, tryck registrera retur/byte och ange returorsak. Lägg din nya order inom 24h så kommer ingen returavgift att tas ut när vi fått in din retur.

Klistra på returlappen på ditt paket och lämna in det hos närmsta ombud.
    Erik Kundservice
  • Hej,
    då man ska betala även för plagg nummer 2 vid byte, så ligger man ute med dubbla belopp utan att ha, som i vårt, fall en klänning, så undrar jag hur snabbt ni återbetalar returen?
    Johan
  • Hej Johan,

Det tar vanligtvis runt 14 dagar innan en retur registreras hos oss. När det väl sker får du ett bekräftelsemail och en återbetalning startas. Det tar då 1-5 arbetsdagar innan pengarna är tillbaka på samma konto som köpet gjordes ifrån.

Vill du inte ligga ute med nya pengar kan du lägga din nya order mot faktura och betala den senare, när du blivit återbetald.
    Erik Kundservice