Byte/retur från order som betalats delvis med presentkort

Hej.
Fick idag vår beställning men en av produkterna var för liten och nu ser vi att den är slut hos er. Förstår att vi kan returnera den men hur fungerar det när vi betalade en del av summan med kort och en del av summan med presentkort?
Visa bästa svaret

Kommentarer

• Hejsan Anna!

Har man betalt med ett presentkort och väljer att returnera kommer summan att återaktiveras på samma presentkortskod som användes vid ordertillfället. Man får en returbekräftelse skickad till epost-adressen som är registrerad när returen är behandlad. Då ska summan synas på presentkortet inom 1-3 dagar.

Resterande belopp som man har betalt in med kort kommer till samma konto som användes vid ordertillfället inom 1-5 bankdagar från att vi har mottagit returen.

Ha en fin dag!

Linda Kundservice
  • Hej jag vill byte men retor men retor är S jag vill M

Baktiar M
  • Hej Baktiar!

I inlägget nedan finner du information på hur du på ett enkelt sätt kan göra ett byte hos oss:
    Hur gör jag ett byte?