Kan man samla alla sina fakturor till en?

Hej!
Kan jag få alla mina fakturor samlade på en så jag kan betala direkt? Går det att fixa?

Kommentarer

• Hej Dedele!

När man väljer faktura som betalningssätt vid ett flertal beställningar hos oss så har vi dessvärre ingen möjlighet att slå ihop dem som en samlad summa och endast skicka ut en faktura.  Om man dock väljer Qliro Konto eller Qliro Delbetalning samlas allt på en och samma månadsfaktura.

Här kan du läsa mer om just faktura och konto/delbetalning hos Qliro och här kan du också komma i kontakt med dem om du har någon specifik fråga gällande dina köp och inbetalningar.