Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Jag har fått hem en felaktig vara, vad gör jag?

Hej Nelly.com!

Jag fick hem min order idag 12/4. 
Jag misstänker att jag fått byxor som är felsydda då dom jag beställde egentligen var uppskurna vid knäna och dom jag fick hem var hela.

Jag sökte på artikelnumret som står på byxorna som jag fick hem och då visar det att det är samma jeans som jag beställde men dom ser som sagt inte likadana ut.

Jag är nöjd med jeansen överlag, men det är lite tråkigt att det inte blev likadana som bilden visar.
Vill inte göra retur på varan, utan tänkte mer bara upplysa er om att ni gjort fel och se till så att flera kunder inte får samma miss 😀

Ha en trevlig dag!
Lina P
Lina P Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Lina!

  Jag vill först av allt verkligen tacka dig för att du skriver in med denna feedback, det ska självklart inte vara så att jeansen inte levereras i det skick som vi visar på våra bilder och jag har tagit detta vidare med ansvarig avdelning.

  Om man mot förmodan får hem en felaktig vara är man varmt välkommen att gå efter följande punkter:

  1. Fyll i din returnota med returkod "7" som står för felaktig vara samt skriv en notering om vilken vara man felaktigt har fått hem eller vad som inte stämmer överens med bilden på hemsidan. 
  2. Lägg returnotan i paketet tillsammans med varan/varorna. 
  3. Klistra på retursedeln på utsidan och se till att dubbelkolla att du använder retursedeln som det står RETUR på. 
  4. Lämna in ditt paket hos ditt närmsta PostNord ombud och spara alltid ditt inlämningskvitto. 
  5. Så fort vi har mottagit och behandlat din retur(kan ta upp till 14 dagar) så skickas det ut en returbekräftelse till dig via mail. Därefter sker en korrigering av din faktura eller en återbetalning till dig. Vi står självklart för returfrakten om man har fått hem en felaktig vara. 
  Ha en fortsatt fin dag!  

  Nellie Kundservice
 • Jag har beställt en väska Helena washed mini som det också står på retursedeln. Den kostar 934 kr. I paketet låg ingen väska utan en eyelighter eyecream från löwengrip. Hur kan det bli så fel? Om jag skickar tillbaka ögonkrämen och kryssar 7 "fel produkt" kommer jag då att få väskan skickad till mig istället? Eller måste jag beställa väskan en gång till? Kommer jag då att bli fakturerad för två väskor? Eller hur snabbt får jag en kreditfaktura?
  Jag har inte beställt ofta från er och känner mig väldigt otrygg över att detta kan hända. Hur bra rutiner har ni för att eliminera fel?
  Agneta Mattsson Skystedt
 • Hej!

  Så tråkigt att läsa. Detta är självklart inte okay.

  Det är helt rätt att skicka tillbaka den med returkod 7. Det tar sedan cirka två veckor innan din retur registreras och din faktura krediteras/du blir återbetald.

  Vi skickar alltså ingen ny artikel. Utan vi får be dig lägga en ny order och betala den nya som vanligt.

  Ha en fin dag.

  Erik Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.