Varför kan jag inte välja faktura/konto som betalningssätt?

Varför kan jag inte "köpa nu och betala i juni" på en vara som jag vill beställa? Jag har gjort det 2 andra gånger och det funkade.

Kommentarer

• Hejhej!

Vad tråkigt att höra att du för tillfället inte kan beställa den varan du önskar ifrån vår hemsida.
    Om ditt köp inte godkänns när du väljer att betala mot faktura/konto hos Qliro kan det bero på några olika anledningar:
    • Du är under 18 år
    • Adressen du angivit inte är din folkbokförda adress
    • Du har angivit ett felaktigt personnummer
    • Du har nått din maximala kreditgräns
    Om någon utav ovanstående anledningar inte stämmer överens med varför din order ej går igenom så får jag i första hand hänvisa dig till Qliro som du kan nå här.
    Det är nämligen Qliro som ansvarar samt godkänner denna typen av betalningssätt.