Vad gör man om man har glömt sitt lösenord?

Hej jag är registrerat hoss er men jag kommer inte in pga att jag har glömt mitt lösenord.

Kommentarer

• Hej Fatime!

Det går bra att skicka ett lösenordsmail under "Glömt lösenord" ifall man har glömt bort sitt lösenord. Det skickas då ut en länk till mailadressen som man kan klicka på. Då kan man sedan ändra lösenordet under Mina Sidor.

Skulle det fortfarande inte fungera går det bra att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare.

Önskar dig en fin dag!