Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur betalar jag min faktura efter en retur?

Jag har precis skickat in en retur till er. Hur gör jag nu med betalningen av min faktura? Ska jag betala in hela fakturan på en gång och sen bli återbetalad eller hur gör jag? Får jag en ny faktura med rätt belopp efter returen?
Fatima Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Fatima!

  Fakturan hos Qliro kommer att justeras när vi har mottagit returen. Det kommer då att skickas ut en uppdaterad faktura på rätt belopp. Skulle man behöva flytta fram förfallodatumet på fakturan kan man göra det här.
  Linda Kundservice
 • Hej!
  Jag har beställt en vara som jag returnerar. Ska jag meddela Er detta på något vis? Har inte fått någon faktura från Qliro, skickas den i efterhand?
  Vänliga hälsningar / Ewa
  Ewa
 • Hej Ewa!

  Man behöver inte meddela oss vid en retur.

  Väljer man att betala med faktura så skickas den via mail i samband med att beställningen skickas. Väljer man däremot att delbetala så skickas fakturan ut via mail i mitten av nästkommande månad.
  I sitt konto hos Qliro kan man se sin faktura om man känner sig osäker på om man fått den eller ej.
  Jonathan
 • Hej,
  jag köpte två baddräkter varav jag kommer returnera en som var för stor.
  Läste på er sida att jag skulle göra en ny beställning på den storlek som jag önskar i stället så det har jag gjort, även denna gång på faktura. Får jag betala frakt och faktura avigft för båda leveranserna?

  Tyvärr kommer jag nog inte vara hemma när min vara levereras hur gör jag då? Kan jag bestämma leverans till ett visst datum?
  Kan jag be den som levererar att leverera paketet till annan adress?


  Jenny
 • Hej Jenny!

  Ja precis, vårt system fungerar på så sätt att man alltid blir återbetald/summan på fakturan justeras för den vara/varor man skickar tillbaka, oavsett om man vill göra en retur eller ett byte.
  Den nya beställningen ska man alltså lägga via vår hemsida och den kommer räknas som ett nytt köp.

  • Självklart ska man dock inte behöva stå för dubbla faktura- och fraktavgifter när man väljer att göra ett byte av storlek och jag har nu tagit bort 29 kr ifrån din senaste order.

  • Vi har tyvärr ingen möjlighet att ändra leveransdatum på en order utan den packas och skickas ut till dig så fort som möjligt. Vår standardleverans ligger på 3-5 arbetsdagar räknat ifrån dagen efter man gör sin beställning.

  • Ett paket kan antingen skickas ut som varubrev eller som MyPack, vid mindre beställningar skickas paketet i regel som varubrev och vid större skickas det som Mypack. Om paketet skickas som varubrev så kommer det i första hand levereras i din brevlåda, men om det skickas som MyPack så levereras det direkt till ditt närmsta postombud.

  • I dem flesta fall har vi möjlighet att göra ändringar på din order, även korrigera leveransadressen om man önskar. Tänk dock på att detta endast gäller om ordern inte ännu har skickats till vårt lager och om man har valt kort- eller direktbetalning. Har man valt faktura eller konto som betalningssätt så skickas beställningen ut till den folkbokförda adressen.

        Ha en fortsatt fin dag!
  Nellie Kundservice
 • Hej! Jag har gjort ett byte i storlek och betalat in beloppet för fakturan jag fått.
  Då köpet räknas som nytt köp så antar jag att jag måste vänta på återbetalningen först, för att kunna betala mitt byte.
  Sedan undrar jag lite angående fakturaavgiften behöver jag betala in den på nytt sen eller kommer detta också justeras då? Iochmed att när jag läste de som stod över så ska inte man behöva stå på dubbla faktura avgifter? 

  Elyse
 • Hej Elyse!

  En återbetalning kommer att göras för de varor du har returnerat. Har man alltså redan betalat fakturan görs det en återbetalning för det man har skickat tillbaka. Om det är hela ordern som har returnerats så görs en komplett återbetalning (inklusive fakturaavgift).

  Är det endast en del av beställningen som har returnerats så återbetalas inte fakturaavgiften. I det fallet kan man skicka sitt nya ordernummer till oss via chatt eller mail, så kan vi ta bort fakturaavgiften i efterhand för bytesordern.

  Ha en jättefin dag!
  Jonathan
 • HEJ Jag åker på semester ,jag skulle behöver faktura i dag eller imorgon .
  Sirpa S
 • Hej Sirpa!

  Fakturan skickas till den registrerade e-postadressen någon dag efter att paketet har skickats från vårt lager. Man kan alltid logga in på Mina Sidor hos Qliro för att kontrollera sina fakturor. Det går även bra att kontakta dem här! 

  Ha en fin dag!
  Linda Kundservice
 • Har returnerat min beställning för en vecka sedan och skulle ha betalt ordern igår. Jag betalade aldrig igår eftersom jag inte visste hur mycket jag skall betala efter jag hade sent tillbaka min order.
  Cecilia E
 • Hej Cecilia!

  Jag kan se att du finner svaret på din fråga i inlägget ovan eller även i detta:
  Faktura på vara som har returnerats?

  Ha en fin dag!
  Nellie Kundservice
 • Hej!

  Jag har beställt ett plagg i två olika storlekar för att testa och se, och har valt att betala med faktura. Om jag väljer att endast behålla en, betalar jag bara den då eller måste jag betala båda? Hur blir det med fakturan? Eller om jag väljer att skicka tillbaka allt, måste fakturan betalas då eller endast returavgiften?
  helena
 • Hej Helena!

  Enligt inläggen ovan så justeras altid fakturan hos Qliro när vi har mottagit returen. Det kommer då att skickas ut en uppdaterad faktura på rätt belopp. Skulle man behöva flytta fram förfallodatumet på fakturan kan man göra det här.

  Detta gäller om man väljer att skicka tillbaka alla varor också, då skickas det ut en uppdaterad faktura där man ska betala in returavgiften.

  Har man betalat sin faktura innan man gjort sin retur, så kommer man att få en återbetalning istället.

  Önskar dig en jättefin dag!
  Jonathan
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.