Var kan jag se mina köp hos er?

Hur kan jag göra för att kunna se vilka köp jag gjort hos er?

Kommentarer

• Hej Diana!

Först börjar du med att logga in på Mina Sidor med din mailadress och ditt lösenord inne på Nelly.com.
    Sedan klickar du på Mina Sidor:

Sedan går du till Mina Köp och här kan du se en historik på alla dina köp som du gjort hos oss på det kontot du är inloggad.

Psst!.. Du kan också kolla vilka prenumerationer du har på våra e-post, vilka produkter du bevakar samt om du har NLYpoints att använda.

Har du fler frågor som rör just din order så kan vår grymma kundtjänst hjälpa dig med det. Skicka din fråga till oss här, så försöker vi alltid svara dig inom 48 timmar ❤