När görs en kreditupplysning?

Hej!
Jag gjorde en beställning in fredags, försökte ett par gånger innan jag lyckades. Försökte skynda på innan varan tog slut.
Jag beställde mot faktura, detta såg ut att fungera i systemet, jag kan normalt inte göra detta eftersom jag har spärrat id efter att tidigare varit utsatt för bedrägeri.
Vi beställningen brukar jag inte kunna välja faktura men det funkade denna gång.
Nu har jag fått meddelande om att kreditförfrågan gjorts och undrar om ni hör av mig vid ev problem så att jag istället kan betala på annat sätt vid behov?
Vänliga hälsningar
Ann Preisler

Kommentarer

• Hej Ann!

Det stämmer att när man väljer faktura eller konto som betalningssätt vid beställning hos oss så utför Qliro en kreditupplysning.

Vi har tyvärr ingen möjlighet att ändra betalningssätt på en genomförd order men om du i framtiden önskar att "spärra" just faktura eller konto som betalningssätt så är du varmt välkommen att återkomma till oss här så löser vi detta åt dig.

Ha en bra dag!
    Nellie Kundservice
  • Hej!
    Ok tack, men får jag reda på från er om det blir problem? Om ev köpet inte fungerar?
    Ann
    Ann P
  • Hej Ann!

Skulle köpet inte godkännas mot konto/faktura via Qliro får man besked när man försöker genomföra köpet på hemsidan.

Önskar man att spärra sitt kundkonto för köp via konto/faktura som betalsätt går det bra att kontakta vår kundtjänst så kan vi självklart ordna det.

Ha en fin dag!
    Linda Kundservice
  • Tack!
    Då vet jag, då borde min beställning snart vara på väg.
    Med vänlig hälsning, Ann
    Ann Preisler