När tas en kreditupplysning och hur hittar jag mer information?

Varför får man inte ett tydligt meddelande att en kreditupplysning skulle tas på mig? Jag ville absolut inte det och absolut inte från Qliro. Har avbrutit min order och nu står jag här med en kreditupplysning!!

Kommentarer

• Hejhej!

När man väljer faktura eller konto som betalningssätt hos Qliro så godkänner man också deras villkor och avtal. I bilden nedan kan man se hur det ser ut när man ska välja betalningssätt:

Fliken som heter " Se Qliros fullständiga fakturavillkor och integritetspolicy " är till för att man som kund ska kunna se och läsa mer om vad det exakt är man godkänner när man väljer ett betalningssätt som hanteras av Qliro.

Om man klickar in på denna flik finner man alla villkor och där kan man även läsa följande om just kreditprövning:
    Vid fakturaköp genomför Qliro en kreditprövning av dig som kund, vilket kan innebära att en kreditupplysning tas. Qliro förebehåller sig rätt att i vissa fall neka fakturabetalning.

Om du har några mer frågor eller funderingar gällande just din beställning så kan jag varmt hänvisa dig direkt till vår grymma kundtjänst där vi mer än gärna hjälper dig vidare.