Leverans bara inom Sverige eller också utomlands (EU)?

Hej, jag undrar om ni levererar till andra länder inom EU tex Kroatien?
Tack för hjälpen!
Katarina

Kommentarer

• Hej Katarina!

Visst levererar vi även paket till Kroatien och andra länder i EU.
    Genom att kika på bilden nedan kan du se vart du kan välja vilket land vi har möjlighet att skicka till:

Tänk dock på att det är viktigt att du skapar ett konto hos oss som tillåter att beställningen går igenom.
    Om du till exempel har ett svenskt konto så kan du nämligen inte beställa till Kroatien.

Vi hjälper dig gärna vidare om det är så att du redan har ett konto och önskar att beställa till ett annat land.
    Kontakta oss här så hjälper vi dig vidare.

Ha en jättefin dag!