Hur blir det med återbetalningen om man har ett nytt kort?

Hej,
Jag har tyvärr blivit av med det kreditkort som jag betalde med och därför spärrat det. Undrar hur jag kan få mina returer återbetalade nu?

Vänliga hälsningar

Kommentarer

• Hejsan Lena!

Summan för returen kommer att återbetalas automatiskt till samma konto som användes vid ordertillfället. Det är inte kopplat till något specifikt kort utan kommer som sagt till samma konto som kortet var kopplat till!

Önskar dig en härlig dag!