Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Jag har inte fått min orderbekräftelse?

Saknar min orderbekräftelse. Vill ni kolla så allt är ok?

Kommentarer

 • Hejsan Karin!

  Orderbekräftelsen skickas till den e-post adress som är registrerad på kundkontot. Kontrollera gärna så att den stämmer. Stämmer mailadressen kan man även dubbelkolla så att orderbekräftelsen inte har hamnat i skräpposten.  

  Skulle man behöva uppdatera mailadressen går det bra att kontakta oss här med den felaktiga mejladressen samt den man önskar byta till!

  Ha en fortsatt fin dag!
  Linda Kundservice
 • Hej!
  Den har inte kommit till min mail. Jag har ingen kundsida utan beställde utan att logga in. Kan du se om jag har beställt eller måste jag beställa igen?
  Karin S
 • Hej Karin!

  Jag ser att mailadressen i ditt kundkonto inte stämmer överens med den mailadress du angivit här. Jag har därför skickat en kopia på orderbekräftelsen till dig. 

  Vänligen kontakta oss via chatt eller mail så kan vi hjälpa dig att korrigera uppgifterna i ditt kundkonto så bekräftelsen kan skickas rätt vid nästa beställning.

  Önskar dig en jättefin dag!  
  Jonathan
 • Hej! Min mamma har beställt lite kläder igår från er men hon insåg att hon skrev in fel mejladress hon skulle skriva hotmail men ist skrev hon gmail hon kommer knte ihåg kundnr elr nån ordernummer kan ni hjälpa mig?
  Leila
 • Hej Leila.

  Vi hanterar inga personliga ärenden via detta forum. Vänligen kontakta oss via chatt eller mail så hjälper vi dig självklart vidare <3

  Ha en fortsatt fin dag!
  Erik Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.