Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Varför blev inte min retur godkänd?

Hej!

Jag köpte hem ett par byxor, betalade paketet, fick hem byxorna tsm med en tröja. Gillade tröjan, men byxorna ville jag returnera efter att ha satt på mig dem. Jag testade alltså byxorna EN gång, la tillbaks dem i samma paket som jag fick dem i. Och min retur blir inte godkänt uten anledning. Jag vill höra varför dem inte blev godkänt, och ha på gagna tillbaka. Jag har inte tagit sönder byxorna och skickat tillbaks dem i samma skick.

Kommentarer

 • Hej Maia!

  Vi har nyligen uppdaterat vår returpolicy vilket innebär att vi inte kommer att godkänna returer som skickats tillbaka i ett sämre skick än dem levererades i.

  Detta kan till exempel innefatta returer som skickats tillbaka smutsiga, använda, defekta eller att returen helt enkelt har skickats tillbaka efter vår retur och bytesrätt på 14 dagar.

  Om man mot förmodan skulle få hem en vara i det skick som beskrivs ovan,eller att paketet levererats efter beräknat leveransdatum, är man varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst här för vidare hjälp med ärendet.

  Vi hänvisar varmt till vår returpolicy som finns tillgänglig här men om du har fler frågor eller funderingar gällande just din retur, så hänvisar jag dig vidare till vår grymma kundtjänst.

  Jag önskar dig en fin fortsättning på dagen!
  Nellie Kundservice
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.