Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vad händer om paketet hade blivit skadats och skickats tillbaka?

Hej,

Mitt paket skickades tillbaka pga att det var skadat. Vad händer nu? Måste jag göra en ny beställning? Eller skickas paketet igen?

Kommentarer

• Hejsan Madeleine!

Va tråkigt att ditt paket har blivit skadat under leveransen!

Ombudet ska inte lämna ut ett paket ifall det är skadat utan de ska skickas tillbaka till oss. När vi har mottagit paketet i retur kommer du att få en bekräftelse på din mail. Paketet kommer då att retur behandlas automatiskt, du kommer då att bli återbetald till samma konto som användes vid ordertillfället inom 1-5 bankdagar.

Önskar du få hem samma varor igen får du lägga en ny beställning på hemsidan.