Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kan ni laga en vara som skickas som reklamation?

Hej! Jag skickade in en klocka för reklamation till er och jag fick ett mail idag att paketet hade anlänt. I mailet stod det att det var en retur och inte en reklamation och att ni skulle sätta in pengarna för klockan, jag vill ha klockan lagad och inte få pengarna tillbaka. Hur går jag tillväga nu?

Mvh Wilhelm
Wilhelm Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Wilhelm!

  Jag länkar till ett inlägg nedan där du får bra information angående hur en reklamation går till hos oss:
  Hur gör jag en reklamation till er?
  Vi har alltså tyvärr ingen möjlighet att laga en vara som skickas tillbaka som en reklamation utan man blir antingen fullt återbetald eller så justeras summan på fakturan/kontot.
  Om man vid en godkänd reklamation önskar att beställa varan på nytt är man varmt välkommen att lägga sin beställning via vår hemsida.

  Ha en fin dag!
  Nellie Kundservice
 • När jag hörde av mig för att reklamera klockan blev jag aldrig informerad av att ni inte skulle laga den. Kan ni skicka en ny klocka istället för att skicka tillbaka pengarna vore jag en sjukt tacksam och nöjd kund!

  Mvh Wilhelm
  Wilhelm
 • Hej Wilhelm!

  Jag ber verkligen om ursäkt om vi vart otydliga hur vi hanterar en reklamation.
  Vi kan tyvärr inte skicka ut klockan på nytt till dig, man får alltid välja själv om man vill beställa ut samma produkt som man reklamerat till oss eller om man endast vill bli återbetald.

  I ditt fall ser jag att återbetalningen är på väg till dig och jag kan även se att klockan kommer att komma in till oss inom kort. Du kommer att få ett e-postmeddelande så snart den finns tillgänglig att beställa igen.

  Jag har även skicka ut ett personligt e-postmeddelande till dig. 
  Lina Koordinator

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.