Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Går det bra att skicka tillbaka i samma returpaket?

Hej!
Jag beställde två olika paket av er när ni hade rea. Det ena paketet innehöll en bikiniöverdel som tyvärr inte passade och det andra paketet innehöll en jacka som har felsydda fickor. Jag vill nu byta bikiniöverdelen mot annat, reklamera jackan och byta den mot en likadan och även beställa lite mer utöver det.

Är det okej att lägga bikiniöverdelen och jackan i samma paket så länge man skickar med både returföljesedlarna? Kan jag lägga en beställning på det jag vill byta bikiniöverdelen mot + lite annat och även lägga en ny jacka i den beställningen? Jackan är ju inte på rea längre så kommer det justeras i efterhand när ni får in reklamationen eller hur fungerar det?
Mvh JQ

Kommentarer

 • Hejsan JQ!

  Det går bra att skicka tillbaka från två olika beställningar i samma retur paket.
  Var bara noga med att fylla i båda retursedlarna och lägg i paketet.

  Har man betalt med direktbetalning eller betalkort kommer återbetalningen automatiskt in på samma konto som användes vid ordertillfället. Återbetalningen syns då inom 3-7 arbetsdagar från att man har mottagit sin bekräftelse. 

  Har man däremot betalt med faktura eller konto via Qliro kommer fakturan att justeras när vi har behandlat returen. 

  Är det inte längre samma pris på varan som man önskar byta till går det bra att lägga sin bytesorder som vanligt på hemsidan och sedan återkomma med det nya ordernumret till vår kundtjänst så kan vi matcha priset i efterhand!

  Ha en fin dag! 
  Linda Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.