Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kan jag få samma rabatt som innan?

Hej!
Jag har beställt en jacka med 20% rabatt och vill byta storlek på den, hur gör jag för att få samma rabatt igen?

Kommentarer

 • Hej Lisa!

  För att kunna ta del av samma rabatt så skickar man in det ordernummer som man får på sin nya bytesorder samt ordernummer på första beställningen till vår kundtjänst via kontaktformuläret så hjälper vi er vidare där.
  Lina Koordinator
 • Hej
  Jag beställde en D2M RR 3strip long  i svar/vit i xs, vill byta till small och hade 25% rabbat Nelly points 75, undrar om jag kommer få behålla det vid byte
  Med vänlig hälsning, magda

  Sen beställde jag en svart klänning näst sista beställningen och jag ska ha kläningen nu på onsdag och sömnen drevs sig på ena ärmen och jag måste länna till skräddaren och undrar om jag kan få it rabbat för det kommer kosta mig 190kr, tack för er hjälp!!
  Magda
 • Hej Magda!

  Om man skickar sitt nya ordernummer via chatt eller mail så kan vi justera rabatten i efterhand. För att man ska kunna använda sina NLY Points igen måste returen ha blivit mottagen och behandlad först, det är nämligen då återbetalningen av NLY Points sker till kundkontot.

  För reklamationsärenden är det bäst att kontakta oss via chatt eller mail.

  Önskar dig en jättefin tisdag!
  Jonathan
 • Hej! Jag får 25% rabatt som ny kund. Jag lägger till min rabattkod och det visade att jag har 25% rabatt men i slutet var jag tvungen att betala lika mycket pengar utan rabatt. Känner sig besviken ...
  Mitt ordernummer är 1102388781.

  Mvh, Baiba
  Baiba D
 • Hej Baiba!

  Jag kan se att det beror på att du redan har fått över 25% rabatt på samtliga varor i ditt paket. Man kan tyvärr inte kombinera rabattkoden med ett annat erbjudande som redan är över 25%!

  Ha en fortsatt fin dag!
  Linda Kundservice
 • Hej!
  Jag beställde en blus i storlek 36, den passar ganska precis men är jättesvår att få av sig för att den är knapplös,skall dras över huvudet,därför skulle jag vilja prova en strl 38 men samtidigt vill jag inte skicka tillbaka 36:an förrens jag provat 38:an för jag är rädd att de tar slut men måste jag göra en ny beställning då med ny fraktkostnad? Mvh Kicki
  Christina L
 • Hej Christina!

  Vid byten så måste man alltid själv lägga en ny beställning på det man eventuellt vill byta till. Om man gör detta före eller efter man har gjort returen har ingen betydelse.

  Skulle priset ha förändrats sedan första beställningen så rekommenderar vi att man kontaktar oss via chatt eller mail med sitt nya ordernummer, så kan vi justera detta i efterhand då man självklart får byta till samma pris. 

  Jonathan
 • Hej! fick inte rätt svar på min fråga!
  Se föregående..
  Jag vill behålla 36:an medans jag beställer 38:an för att se vilken som passar bäst.
  Min fråga är om det blir ny fraktkostnad för 38:an eftersom frakt tillkommer under på order under 199kr. Med vänlig hälsning Kicki
  Christina L
 • Hej igen Christina!

  Du är varmt välkommen att lägga din beställning på blusen i storlek 38.
  När du har fått hem samt provat den i lugn och ro och vet vilken utav dem du vill behålla så kan du återkomma till oss här.

  Om du bestämmer dig för att behålla den i storlek 38 så ser vi givetvis till att ta bort din fraktavgift på 45 kr, i och med att du inte behövde stå för den när du la din första order.
  Väljer du istället att skicka tillbaka blusen i storlek 38 så kommer din fraktavgift automatiskt justeras bort när vi har mottagit blusen i retur. 

  Ha en fortsatt fin dag!
  Nellie Kundservice
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.