Vad ska jag göra om min studentrabatt inte läggs in på ordern?

Hej!
Jag har skrivit in mitt personnummer och har konto på både meccenat och nelly men min 10 % rabatt kommer inte upp i kassan när jag ska betala. hur gör jag då?

Mvh Anna

Kommentarer

• Hej Anna!

När jag kikar på ditt kundkonto hos oss så kan jag tyvärr inte se att du står som student och därför går inte heller din studentrabatt på 10% igenom korrekt.

Jag får därför be dig kontrollera följande punkter:

1. Se till att du har ett konto hos oss.
    2. Du måste ha angett samt sparat ditt fullständiga personnummer under Mina Sidor. Om det är första gången du sparar personnumret kan du behöva logga ut och in igen för att rabatten ska bli synlig.
    3. Du måste vara inloggad och det räcker alltså inte att använda snabbkassan utan att logga in. Studentrabatten ska synas avdraget på alla ordinarie priser innan du trycker på "Genomför köp".
    4. Tänk även på att det är mycket viktigt att det är samma personnummer registrerat på Mecenat som du registrerar hos oss på Nelly.com
    Om du har dubbelkollat ovanstående punkter och din rabatt fortfarande inte går igenom korrekt så är du varmt välkommen att kontakta oss ​här​​​ så hjälper vi dig vidare.